Welcome to our website !

MERSİN KLİMA & KOMBİ TEKNİK SERVİS

MERSİN KLİMA & KOMBİ TEKNİK SERVİS

Doğalgaz Tesisat Projelendirme

By 00:24 , , , , , , ,

                           Doğalgaz Tesisat Projelendirme 




iklim33 olarak tesisat projelendirme gaz açımı na kadar herseyi gerçekleştiriyoruz . sizlere sadece abone olmak kalıyor.




GFS DOĞALGAZ  İÇ  TESİSAT SİSTEMİ



GFS esnek doğalgaz tesisat sistemi, maksimum işletme basıncı 0,5 bar veya daha düşük olan binalar için ondüleli paslanmaz çelik esnek hortum takımlarının materyal, tasarım, imalat, test ve işaretleme gereksinimlerini belirten EN 15266 standardına uygun olarak üretilmiş olup nominal çapları DN 15’den DN 50’ye kadar değişir. Maksimum Çalışma Basıncı (MOP) EN15266 standardında bahsedildiği üzere 0,5 bar ı geçmemelidir.
GFS Mekanik Bağlantı Parçaları:
GFS Esnek Tesisat Fitingsleri, montaj esnasındaki yapılabilecek hataların minimuma indirilmesi ve bağlantı noktalarının ilk montajının gerçekleştirilmesinden itibaren çevre şartlarından etkilenmeyerek uzun yıllar sızdırmazlığını koruması hedeflenerek, yumuşak sızdırmazlık prensibine göre Türk Mühendisleri tarafından dizayn edilmiştir. Korozyona uğramaması için EN 12164 standardına göre bakır alaşımından üretilir.
GFS Esnek Bağlantı Fitingsleri kullanıma hazır olarak müşteriye ulaşır. İstenen ölçüye göre kesilmiş ve montaj için sıyırılmış hortumu, fitings içerisine yerleştirip sıkmak uzun yıllar sızdırmazlık özelliğini koruyacak bağlantı noktası oluşturmak için yeterlidir.
Fitings içerisinde alev geciktirici Silikon Kauçuk Sızdırmazlık Elemanı 650 ° C’ye kadar test edilerek, bağlantı elemanının EN 1775’te belirtilen yüksek sıcaklık testini geçmesini sağlar.



BİREYSEL DOĞALGAZ TESİSATI

Daire İçi Doğalgaz Tesisatı

Bireysel doğalgaz tesisatı, daire içi kullanım alanının kapısına kadar mevcut olan doğalgaz hattının, bireysel kullanım alanına aktarılması ve doğalgazı kullanıcak olan cihazlara kadar ulaşmasının sağlanmasıdır. Ayrıca bireysel kullanım alanının girişine konulacak doğalgaz sayacını da kapsamaktadır. Bu tesisatın projelendirilmesinde, uygulanmasında ve materyal seçiminde Aksagaz’ın yönetmeliği göz önünde bulundurulur ve her uygulamadan önce, proje Aksagaz tarafından denetlenir ve onaylanır. Bu hizmet kapsamında müşterilerimize detaylı bir satış desteği de verilmektedir.

Ana Kolon Tesisatı

Doğalgaz ana kolon hatları yapıların ortak kullandıkları tesisattır. Ana kolon hatları yapıların ortak kullanım alanlarında geçer ve bireysel kullanım alanlarına doğalgazı iletir. Doğalgaz ana kolon hattı, dağıtıcı firma Aksagaz’ın servis kutusundan, bireysel daire / iş yeri sayaçlarına kadar çekilecek olan tesisattır. Ana kolon hatları, bireysel doğalgaz kullanım alanları girişlerine konulan kör tapalar ile sonlandırlır. Ana kolon hattında yapı içerisinde kullanılcak olan materyaller, boru geçiş güzergahları Aksagaz’ın uygulama esaslarına uygun olarak belirlenmekte ve uygulama başlamadan önce Aksagaz tarafından onaylanmaktadır.

You Might Also Like

0 yorum